Over ons, wie is PiratenMarkt.nl

Piratenmarkt.nl is sinds 2021 een partikulier initiatief , van een paar enthousiaste mensen die dicht bij de Piratenwereld staan. Dagelijks luisteren we naar Piraten, al meer dan 30 jaar lang.

Piratenmarkt.nl is sinds 2021 een partikulier initiatief , van een paar enthousiaste mensen die dicht bij de Piratenwereld staan. Dagelijks luisteren we naar Piraten, al meer dan 30 jaar lang.

Door deze passie, zijn we ook ieder jaar te vinden op de diverse jaarmarkten, of beter gezegd, radiomarkten, echter door Corona zijn deze bijna allemaal afgelast.

Dat bracht ons op het idee om maar zelf een RadioMarkt te maken, Corona-proof, en het gehele jaar open. En zo is het dus in Augustus 2021 geboren: PiratenMarkt.nl, alles voor de zendpiraat, dus van Audio processing tot zenders, van Stereo encoders tot RDS encoders, en alles wat er tussen zit.

Maar, er was nog een reden waarom we dit gedaan hebben. Als je bijvoorbeeld op de bekende Marktplaats wat zoekt, staan de zenders en audio tussen de mobieltjes en andere troepjes. Moeilijk zoeken dus. En, en daar horen we steeds meer klachten over, Marktplaats staat vol met advertenties, die rond de geplaatste advertenties staan. Dat is hun verdienmodel, logisch, maar of dit nu zo makkelijk zoeken is. Daarom hebben we voor de doelgroep "Piraten" een eigen Marktplaats gemaakt. Simpel, snel en geen grote organisatie, die je, als je die mailt, toch niet reageert.

Nog even voor de niet-piraten onder ons, die dit lezen: Piraten zijn mensen, die een hobby hebben, soms al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw, die het leuk vinden om met andere piraten kennis te delen, via verschillende frequenties. Wat heel veel mensen denken, is dat aangeboden producten niet verkocht mogen worden, of in huis mag hebben. Dat is niet juist. (Daar was jaren geleden wel sprake van trouwens). Je mag alles kopen en in huis hebben wat er aangeboden wordt. We doen ook niemand kwaad, en we enteren geen schepen. Daarbij, hebben veel van ons geen lapje voor hun ene oog, dus in dat opzicht, kun je de echte piraat niet herkennen.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

We wensen jullie veel plezier op onze website, en hoop dat jullie veel verkopen!

Met vriendelijke groet,
Webteam | PiratenMarkt.nl