Nieuws

Nieuws over Piratenmarkt voor zendamateurs en etherpiraten.

09-04-2022

We krijgen van sommige gebruikers de vraag hoe we een "avatar" kunnen plaatsen bij de advertentie.
En of dit samenhangt met een persoonlijke pagina.
Wij kunnen hier twee maal Ja op antwoorden, Ja, je kunt een avatar plaatsen, en je kunt informatie, wat geïndexeerd wordt door de zoekmachines, toevoegen aan je eigen profielpagina.

Volg hiervoor de volgende stappen:

1) Log in, en je kom dan in je account.
2) Klik op "account"
3) Scroll naar onderen, daar kun je eerst je profiel logo uploaden
4) Daaronder staat " Over ons / over mij " , hier kun je informatie plaatsen. Als een gebruiker op " meer van adverteerder " klikt, ziet deze de informatie.
Deze informatie is ook direct te zien via https://piratenmarkt.nl/adverteerder/je-gebruikersnaam


23-03-2022
Piratenmarkt.nl is bijna 7 maanden onair, en we zijn er niet ontevreden over. Veel zendamateurs en etherpiraten weten ondertussen de piraten marktplaats te vinden.

Het is een goed alternatief om het gehele jaar een piratenmarkt te organiseren, virtueel dus. Ook ideaal voor amateurs die wat minder goed mobiel zijn, is dit een welkome aanvulling.

Feit blijft natuurlijk, dat het nooit de sfeer en geiten wollen sokken kan vervangen, ja, je we zien ze ieder jaar op de markt, en natuurlijk de grootste verhalen over en weer. Maar zoek je iets, of wil je je shack opruimen, plaats dan hier je piraten spullen.

Ondertussen zijn al veel spullen van eigenaar gewisseld, zoals RVR-zenders, eindtrappen, SWR meters, en Power meters, voedingen, AM en FM zenders. Kortom, voor ieder wat wils.

 

Het piraten-team.