Nieuws

Nieuws over Piratenmarkt voor zendamateurs en etherpiraten.

09-06-2023

Een lang verwachte update is nu eindelijk werkelijkheid. Deze optie zou eigenlijk al vanaf het begin erin moeten zitten, maar was technisch even niet mogelijk. Waar hebben we het over? Als er nu een foto bij een advertentie wordt geplaatst, kan deze eindelijk ook worden gedraaid. Sowieso raden we altijd aan om foto's te uploaden in landscape, omdat dit voor de weergave veel mooier uitkomt.

Hoe werkt het?
U upload een foto, en in uw account bij advertenties kunt u de foto een slag draaien, zowel rechtsom, als linksom. Als voorbeeld ziet u hieronder wat we bedoelen.

Foto staandLandscape foto
Foto 1 Staand                 Foto 2     Landscape

Als foto staand wordt weergegeven, kan door middel van de zwarte pijltjes, de draairichting worden bepaald. Door deze te gebruiken, zal de foto veranderen naar landscape, foto 2

Daarna nog even je advertentie opnieuw opslaan en je foto's worden goed weergegeven. Eventueel nog even je browser met Ctrl + F5 vernieuwen mocht dit nodig zijn.


09-04-2022

We krijgen van sommige gebruikers de vraag hoe we een "avatar" kunnen plaatsen bij de advertentie.
En of dit samenhangt met een persoonlijke pagina.
Wij kunnen hier twee maal Ja op antwoorden, Ja, je kunt een avatar plaatsen, en je kunt informatie, wat geïndexeerd wordt door de zoekmachines, toevoegen aan je eigen profielpagina.

Volg hiervoor de volgende stappen:

1) Log in, en je kom dan in je account.
2) Klik op "account"
3) Scroll naar onderen, daar kun je eerst je profiel logo uploaden
4) Daaronder staat " Over ons / over mij " , hier kun je informatie plaatsen. Als een gebruiker op " meer van adverteerder " klikt, ziet deze de informatie.
Deze informatie is ook direct te zien via https://piratenmarkt.nl/adverteerder/je-gebruikersnaam


23-03-2022
Piratenmarkt.nl is bijna 7 maanden onair, en we zijn er niet ontevreden over. Veel zendamateurs en etherpiraten weten ondertussen de piraten marktplaats te vinden.

Het is een goed alternatief om het gehele jaar een piratenmarkt te organiseren, virtueel dus. Ook ideaal voor amateurs die wat minder goed mobiel zijn, is dit een welkome aanvulling.

Feit blijft natuurlijk, dat het nooit de sfeer en geiten wollen sokken kan vervangen, ja, je we zien ze ieder jaar op de markt, en natuurlijk de grootste verhalen over en weer. Maar zoek je iets, of wil je je shack opruimen, plaats dan hier je piraten spullen.

Ondertussen zijn al veel spullen van eigenaar gewisseld, zoals RVR-zenders, eindtrappen, SWR meters, en Power meters, voedingen, AM en FM zenders. Kortom, voor ieder wat wils.

 

Het piraten-team.