Behringer FEX800 MINIFEX

Prijs:
Verkocht
Sinds:
03-07-2022
Gezien:
207
Aantal keer favoriet:
1
Plaats:
Rotterdam
Provincie:
Zuid-Holland (NL)
Beschrijving:
Behringer FEX800 MINIFEX


MINIFEX FEX800
Als je een dosis digitale magie nodig hebt om die perfecte afwerking van je live- of studiogeluid te geven, maak dan gebruik van de ongelooflijke MINIFEX FEX800. Zo gebruiksvriendelijk - de FEX800 kan vrijwel iedereen in een oogwenk in een digitale FX-expert veranderen!

16 geweldige voorinstellingen
Een supercool, compact juweeltje, de FEX800 beschikt over 16 geweldige FX-presets, waaronder reverb, delay, chorus, flanger, phaser, roterende luidspreker, pitch shifter en een verscheidenheid aan verbluffende multi-effecten.

Extreme veelzijdigheid
Een intuïtieve FX Preset-regeling met LED-indicator laat u weten wat er op het dek staat, terwijl de veelzijdige Edit- en Tap / Select-functies u de ultieme controle geven over een breed scala aan effectparameters.

Uw verbinding met geweldig geluid
De FEX800 heeft twee bedrijfsmodi - mono en stereo. Met zowel gebalanceerde ¼ "en XLR-ingangen, heeft de FEX800's ingangsniveauregeling een 6-cijferige LED-meter die een nauwkeurige niveau-indicatie geeft voor een onberispelijke signaalintegriteit.

Extra functies en bouwkwaliteit
Speciale mixbalans- en uitgangsniveauregelaars maken het heel gemakkelijk om snel het perfecte geluid in te bellen. En als u de FEX800 live gebruikt, kunt u met de voetschakelaaraansluiting eenvoudig aan / uit schakelen (voetschakelaar wordt apart verkocht). Potentiometers van de hoogste kwaliteit, verlichte schakelaars en geluidsarme operationele versterkers zorgen voor uitzonderlijke geluidsprestaties.

Reactieformulier

Laatst bekeken advertenties

Behringer FEX800 MINIFEX

Behringer FEX800 MINIFEX

Verkocht